Ga naar de inhoud

Glaszetter leeuwarden

Glaszetter Leeuwarden “Glas zit in alle huizen en gebouwen in Leeuwarden, en er is altijd vraag naar” dacht Hielke Postuma toen hij de stap nam om voor zichzelf te beginnen.

Na jaren lang ervaring te hebben op gedaan bij verschillende glasbedrijven, is hij in 2007 begonnen met een eigen glashandel. Onder de naam Postuma Glasservice en Onderhoud levert en plaatst hij glas in Friesland. Maar ook daarbuiten worden werkzaamheden verricht.

Hielke plaatst glas voor zowel nieuwbouw als renovatie. En in geval van ruitbreuk wordt er snel actie ondernomen en eventueel noodglas geplaatst.

Bij Postuma Glasservice kan men terecht voor levering, reparatie, montage en onderhoud van allerlei glassoorten.

Uw glaszetter in Leeuwarden

Glas kan breken, dat weet Postuma Glas maar al te goed, daarom werken wij uiterst nauwkeurig en precies! Heeft uw woning in Leeuwarden een ruit kapot? Dan zijn wij als glaszetter snel ter plaatse om dit vervelende probleem professioneel voor u op te lossen.

Glasservice Leeuwarden

Glasservice Leeuwarden Postuma is gespecialiseerd in glas voor binnen en buiten. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of reparatie van beglazing. Bij ons krijgt u goed advies en vakkundige plaatsing van beglazing voor o.a. ramen, deuren, serres, veranda’s, balkonhekken, keukens of douchewand.

Levering van vlakglas, isolatieglas, veiligheidsglas, glas in lood of spiegels. Ook voor herstel van glasschade kunt u bij ons terecht. Ruitreparatie Leeuwarden Postuma.

Elke gebroken ruit of schade aan beglazing kunnen wij voor u doeltreffend repareren of vervangen. Wij zijn een glasservice uit uw eigen regio, en kunnen derhalve ook snel ter plaatse zijn om een ruit te vervangen.

Elke dag werken wij in Friesland, en zijn meer dan regelmatig in Leeuwarden als glaszetter aan het werk. Of het nu gaat om glas in lood, of om HR ++ glas wij leveren zo goed als alle glassoorten bij u aan huis en vervangen de ruit welke aan vervanging toe is. Soms gaat er een bal door de ruit, een andere keer is de dubbele beglazing lek door ouderdom. Maar ook als u geheel nieuwe kozijnen heeft laten zetten kunnen wij hier het glas naar wens in verzorgen. Of het nu gaat om reparatie, renovatie of nieuwbouw, bij glaszetter Postuma kunt u altijd terecht als het om glas in Leeuwarden gaat.

Ruitreparatie Friesland Leeuwarden

Heeft u een glaszetter nodig in Leeuwarden of omgeving? Bel dan Postuma Glasservice Tel: 06-30433099 Postuma levert en voert reparaties uit in heel Friesland, en dus ook in uw regio zoals Leeuwarden en omgeving.